The Bands

Nederlands

Hier vindt u de bij PowerPlant Bookings aangemelde Bands en Artiesten, u kunt hier rechtstreeks boeken en informatie opvragen...

English

Here you will find the Bands and Artists registered with PowerPlant Bookings, you can directly book here and request information ...


Damaged X

DamagedX is rock! Pure energieke modern classic POWERrock!
DamagedX staat bekend om zijn aanstekelijke rockmuziek. Het repertoire van de bandkan worden omschreven als vette, stevige herkenbare powerrock. Een mix van eigen werk en niet zo gangbare classic rock covers!

Van der Krabben is doorgaans het creatieve brein achter de lyrics en melodielijnen van het eigen werk, die vervolgens door de gehele band worden uitgewerkt tot een compleet arrangement in de typische DamagedX-style: melodieus opbouwende songs met vaak explosieve refreinen

De live-gigs

Live krijg je wat je van DamagedX mag verwachten. De gigs worden energiek en in your facegenoemd. Volgens velen is DamagedX een zelfverzekerde band die het publiek van begin tot eind vasthoudt en waarbij het moeilijk is om stil te blijven staan .

Het Team

Zang en bas: Michel van der Krabben
Gitaarpartijen en backingvocals: Gertjan Spieker
Drums en backingvocals: Diant Veneman
Management: Donald Wever

Book Here


Website


Facebook


phone:

+31(0)877-846590


Band Picture


Frenk & The Lean Machine

De grootste prio voor Frenk & the Lean Machine is om het publiek een glimlach op het gezicht te bezorgen. Essentie hierbij is dat de band zelf plezier heeft en dit ook uitstraalt. Dus verwacht geen ego’s op het podium. Frenk & the Lean Machine hoeft niet te laten zien hoe goed ze zijn, wel hoe leuk ze zijn. Dat is waar de band in uitblinkt!
Een wel heel gevarieerde setlist vormt de basis. Van classic rockcover tot new-wave, van knallende punkkraker tot af en toe zelfs een rustpuntje, en van naar rock omgebouwde disco tot heavy techno. Denk hierbij aan covers van o.a. the Talking Heads, ZZ-Top, the Sex Pistols, Cockney Rebel, AC/DC, Donna Summer, the Prodigy, Status Quo, Iggy Pop enz.
Deze songs die iedereen kan meebrullen worden af en toe afgewisseld met eigen werk van de succesvolle EP Ready Set Go! , volledig passend in de stijl van de reeds genoemde covers.
Beluister hier Frenk & The Lean Machine met op Powerplant Open Air 2019 via Youtube

Een markante samenstelling van geheel verschillende persoonlijkheden die een wonderlijk goed geheel vormen. Vier gozers met een berg aan podiumervaring en met dezelfde insteek: have fun and give them something to talk about!
Op zoek naar een band die je onthoudt als je ze eenmaal hebt gezien? Denk dan eens aan Frenk & the Lean Machine, we rest our case

De Band

Guitar/Vocals: Frenk de Groot
Drums: Patrick Franken
Guitar/Backing Vocals: Ton van de Stroom
Bass guitar/Backing Vocals: Ton van Riet

Book Here


Facebook


phone:

+31(0)877-846590


Band Picture


Videos


Wild One Live
Compilatie PP Open Air

LAW

Een podium, drie kerels, effectpedalen aan en gas geven.....
In 2016 formeerde zanger , schrijver en gitarist Jeroen Foekens de Enschedese band LAW samen met Patrick Stuivenberg en Geert Hooning.

Met zijn drieen goed voor ruime 30 jaar podium en band ervaring onder andere in Schimanski, Deification, Snyper en Exposure werd het hoog tijd om samen eigen werk te schrijven en dit zoveel mogelijk live te brengen.

Beinvloed door allerhande stijlen produceert drieman formatie LAW nummers met een rauwe rand, dynamiek en drijvende gitaarriffs zonder muzikaliteit en melodie uit het oog te verliezen.
LAW staat voor energieke Rock 'n Roll dat het podium afknalt!

Bandleden

Jeroen Foekens
Patrick Stuivenberg
Geert Hooning

Book Here


Website


Facebook


phone:

+31(0)877-846590


Band Picture


Braingate

BRAINGATE speelt eigen materiaal in de genres Hardrock, Blues en Funk, Braingate is dan ook geen coverband.

De muziek orienteert zich aan bands zoals Toto, BB King, Simple Minds, Deep Purple, Status Quo of Supertramp.

BRAINGATE is een rockband en de leden zijn afkomstig uit Bocholt, Anholt en Dinxperlo.

BRAINGATE speelt eigen geschreven nummers met Engelstalige teksten, invloeden van boven genoemde Bands reflekteren de muzikale ontwikkeling van de bandleden.
Het was toeval toen zich de muzikanten 6 jaar geleden ontmoetten met het doel, hun eigen ideen van goede muziek om te zetten en songs te schrijven.

Zij hebben concerten in Nederland (2011 Lust for Live Festival Lichtenvoorde) en Duitsland (Muhlheim, Duisburg, Bocholt, Rees, Rhede, Borken) gespeeld met handmade muziek zonder overdubs, sequenzing of ander technische spullen.


In 2012 hebben BRAINGATE hun eerste CD Free your mind bij KD Keusgen ingespeeld, die verkrijgbaar is bij Amazon en ITunes. Op dit moment is ook de tweede CD Standing Tall uit die ook verkrijgbaar op Amazon en ITunes zijn.

Bandleden

Theo Theissen (Keyboards)
Thomas Kemper (Gitaar, Zang)
Marco Bauhaus(Basgitaar)
Claus Franke (Drumstel)
Leon (Zang)
Martin Kamperschroer (Zang/Percussie)

Book Here


Website


Facebook


phone:

+31(0)877-846590


Band Picture


Smokin`9

Smokin´9 is uw Rock-Cover-Band, voor diverse feesten, partijen en ander feestelijke bezigheden. Maar alles wel met een Smokin´9 Rock randje!

Smokin`9 vind haar oorsprong in de maand maart van 2015.
Vijf muzikanten, samengekomen door toevallige omstandigheden, steken de koppen bij elkaar met de bedoeling een veelzeggende band van de grond te krijgen. Al snel nam de doelstelling gerichte vormen aan...het moest een coverband worden, eentje die de potentie had om een feestje muzikaal dusdanig op te luisteren dat het feestje zou uitgroeien tot een onvergetelijke knalfuif, een feestband met een rockrandje, dat was de insteek. Aan de hand hiervan werden er nummers aangedragen en zienderogen was er een repertoire voorhanden waarbij niets werd geschuwd.

Met artiesten als ZZ-Top tot Black Sabbath, van Van Dik Hout tot Anouk, van Robert Palmer tot Greenday en van Deep Purple tot Blink 182 was er een solide fundament om elk feestje een muzikale boost in te blazen.
Meer dan een jaar beperkt de band zichzelf tot de repetitie-ruimte, geen optredens, geen gastoptredens, maar uitsluitend repeteren en de puntjes op de I zetten. In april 2016 betreedt het viertal voor het eerst publiekelijk het podium. Al snel wordt duidelijk dat het tot vervelens toe repeteren zijn vruchten afwerpt, het publiek amuseerd zich prima en omarmt de show die zij aanschouwen. Gedurende dat jaar volgen er meerdere optredens, het repertoire wordt steeds verder uitgebreid en op het podium is het altijd feest.
Smokin`9 heeft slechts één uitgangspunt, verwacht van ons geen muzikale hoogstandjes, geen ellenlange solo`s en geen individuele capriolen.

We zijn een band, we spelen inmiddels met z`n vieren, we omarmen ons publiek en we willen hen een prettige tijd bezorgen door lekkere muziek te maken.
En als het publiek een prettige tijd doormaakt...dan hebben wij dat ook.

Wij zijn Smokin`9 en we doen wat we zeggen dat we doen...een feestje bouwen...Punt uit!

Bandleden

Wendy Stinissen: Vocals - Bass
Robert Nijman: Guitar - Keytar
Wilco van den Berg: Guitar - Acoustic Guitar
Peter de Berg: Drums

Book Here


Facebook


phone:

+31(0)877-846590


Band Picture


THIS CAN HURT


INDUSTRIAL POST WAVE

Ook "This Can Hurt" afkomstig uit ons buurland Belgie stel ik graag voor bij Powerplant Bookings.

"This Can Hurt" is het nieuwe project van JP De Brabander (de drijvende kracht achter Delavega / Looplizard), Sven Vande Neste (70's Tush) en Jack Noise.

In 2017 bracht TcH hun debuut "Nothing Matters" uit, wat meteen hoge ogen gooide op internationaal vlak.
De single "Mindblower" stond weken in de NL Top 40, en met hun single "Colder" wonnen ze de titel "Highlight of the Year" in Italie.

In juni 2019 verscheen de 2e langspeler van This Can Hurt -"Worlds Apart", en als we de reviews mogen geloven - staat de band hiermee op het punt internationaal door te breken.
Het album kan je trouwens integraal beluisteren via: Youtube

Na het festivalseizoen stond de release-tour van het nieuwe album op de agenda. De 'Worlds Apart'-tour is gestart eind september 2018, over het voorjaar van 2019 en is uiteindelijk uitgemondt in het festivalseizoen van 2019.
Een 70+ minuten durende show die zowel gesmaakt wordt door de muziekfanaat in de breedste zin van het woord, het wave/industrial-publiek maar zeker ook door de gemiddelde metalfan.

De Band:

Sven Vande Neste - Lead Vocals
JP De Brabander - Guitars & Backing vocals Jack Noise - Drums & Soundscapes
Jo Van Malderghem - Bass (Live / Session)

Tot binnenkort!

Book Here


Website


Facebook


phone:

+31(0)877-846590


Band Picture